NBA: Gibsonov šesťročný bratanec dobodaný na smrť

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 10:26 • 2 min
NBA: Gibsonov šesťročný bratanec dobodaný na smrť

NEW YORK - Pravdepodobne obeťou maniaka vyčíňajúceho s mäsiarskym nožom sa stal aj šesťročný bratanec basketbalistu Chicaga Taja Gibsona.

slovakia

left justify in out

Podľa webu SportingNews Princea Joshuu Avitta s rovesníčkou Mikaylou Capersovou dobodal útočník v jednom z brooklynských výťahov v nedeľu podvečer. Informoval o tom New York Post.

 

"Práve šli von na zmrzlinu. Bol to ten najotrasnejší pohľad, aký sa mi kedy naskytol," nenachádzala slov prezidentka združenia nájomníkov Inez Rodriguezová. "Zabili môjho malého superčloviečika, len dva týždne pred jeho siedmimi narodeninami. Odpočívaj v pokoji. Naveky v slzách. Čo je toto za život," trúchlil Gibson aj na Instagrame a pridal fotografiu zosnulého. 

 

img

 

Neznámy agresor len dva dni pred otrasným činom 32 bodnutiami do oblasti hrudníka zavraždil vo východnom New Yorku aj 18-ročné dievča. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies