NBA: Curry sa veľmi necíti na tretí zápas série s Houstonom

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 11:19 • 2 min
NBA: Curry sa veľmi necíti na tretí zápas série s Houstonom

HOUSTON - Najlepší strelec tohto ročníka basketbalovej NBA Stephen Curry sa pomaly zotavuje z podvrtnutia členka, ale na štart lídra Golden State vo štvrtkovom treťom zápase série úvodného kola play-off v Houstone to ešte nevyzerá.

slovakia

left justify in out

Autor rekordných 402 trojok v základnej časti sa zranil v úvodnom stretnutí a vynechal druhé, po ktorom úradujúci šampióni vedú 2:0. "Stále nemôžem hrať v plnej rýchlosti ako počas zápasu, ale verím, že čoskoro sa môj stav posunie k lepšiemu. Podľa terajšieho pocitu by som vo štvrtok nemal nastúpiť, ale zajtra môže byť všetko inak," referoval Curry po stredajšom prvom tréningu v Houstone. Aj tréner Warriors Steve Kerr bol spokojný s pozitívnym vývojom situácie. "Nie je na ňom vidieť nič viac ako pokrivkávanie. Je na tom oveľa lepšie."


Curry síce za prítomnosti novinárov neminul ani jeden zo svojich trojkových pokusov, ale pred tým vraj mal problém s muškou. "Ľudia si povedia, že stačí dať hráčovi dva týždne voľna na doliečenie členka a všetko bude ako pred tým. Ale čo jeho strelecká ruka? Basketbalisti chcú hrať. Vždy musíme brať na zreteľ aj faktor vypadnutia zo zápasového či tréningového rytmu," vysvetlil Kerr.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies