NBA: Bosh narástol, narodila sa mu dcéra

NETKY.SK • 6 November 2013, 10:11 • 2 min
NBA: Bosh narástol, narodila sa mu dcéra

MIAMI - Chris Bosh nebol pri tom, keď jeho spoluhráč z basketbalového Miami LeBron James päťstý raz za sebou nastrieľal minimálne 10 bodov.

slovakia

left justify in out

S tímom obhajcov titulu v NBA necestoval na utorkový zápas do Toronta, pretože sa krátko pred tým stal otcom dcéry. "Cítim sa, ako keby som mal tri metre. Poriadne som narástol. Som šťastný, že môžem na svete privítať ďalšie dieťa," referoval na Twitteri hrdý otec Dylan Skye Boshovej. Manželka 211 cm vysokého krídelníka Adrienne v máji minulého roka priviedla na svet syna Jacksona. Bosh má navyše nemanželskú dcéru s bývalou priateľkou Allison Mathisovou.

V základnej zostave Heat nahradil niekdajšieho hráča Toronta Shane Battier, ktorý sa prispel 8 bodmi k víťazstvu 104:95. Vo štvrtok privíta Miami na svojej palubovke Los Angeles Clippers a Bosh by mať byť opäť k dispozícii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies