Návštevníci Primaciálneho paláca uvidia aj trofej hokejistov z roku 2002

NETKY.SK • 7 Apríl 2011, 07:18 • 2 min
Návštevníci Primaciálneho paláca uvidia aj trofej hokejistov z roku 2002

Návštevníci Primaciálneho paláca uvidia aj trofej hokejistov z roku 2002

slovakia

left justify in out

img

Víťazný pohár slovenských majstrov sveta v ľadovom hokeji zo šampionátu vo Švédsku budú môcť vidieť 16. apríla návštevníci v Primaciálnom paláci v rámci podujatia Bratislava pre všetkých 2011. Povedal to dnes na tlačovej besede primátor Milan Ftáčnik. Jeho konanie bolo prispôsobené termínu tohtoročných Veľkonočných sviatkov. Program sa začne 15. apríla a potrvá do 17. apríla.

"Počas celého víkendu vrátane piatka budú môcť ľudia navštíviť všetky mestské zariadenia, či sú to knižnice, galérie, múzeá alebo zoo, zadarmo. To je pozvanie z našej strany, doplnené o niektoré novinky. Jednou z nich bude motív hokejového šampionátu, ktorý sa začína dva týždne po akcii," uviedol Ftáčnik. Zámerom Bratislavy pre všetkých je ukázať, že mesto je naozaj otvorené.

Návštevníci Primaciálneho paláca budú mať prístup tiež do pracovne primátora, kancelárií i reprezentačných priestorov a možnosť porozprávať sa osobne so šéfom hlavného mesta a mestskými poslancami. Bratislavčanov a návštevníkov mesta čaká bohatý kultúrny, spoločenský a športový program, do ktorého sú zapojené aj Bratislavské kultúrne a informačné stredisko, Múzeum mesta Bratislavy, Galéria mesta Bratislavy, Mestské divadlo P.O. Hviezdoslava, Botanická záhrada UK a ďalší.

V piatok 15. apríla nebude chýbať XIX. ročník udeľovania ceny primátora, Ftáčnik v tejto súvislosti povedal, že sú štyria kandidáti. Slávnostná bohoslužba za Bratislavu a Bratislavčanov sa uskutoční o 10.30 h v Katedrále sv. Martina v nedeľu 17. apríla.

Tradičná akcia Bratislavská burza kníh, ktorú pripravila Mestská knižnica, bude od 14. do 20. apríla na jej nádvorí. Spolupodieľajú sa na nej Staromestská knižnica, Knižnica Ružinov, Knižnica - Bratislava-Nové Mesto a Miestna knižnica Petržalka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies