Násilní tínedžeri prepadávali svojich rovesníkov

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 13:11 • 2 min
Násilní tínedžeri prepadávali svojich rovesníkov

BRATISLAVA/LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Dvaja chlapci vo veku 13 a 15 rokov prepadávali v Liptovskom Mikuláši svojich rovesníkov.

slovakia

left justify in out

Podarenú dvojicu zadržali policajti krátko po poslednom prepade, na Nešporovej ulici prepadli 14-ročného chlapca. Starší z útočníkov mu pohrozil, že mu zlomí väzy, z vrecka mu zobrali peňaženku a vybrali z nej približne 60 centov a trojeurový stravný lístok.

 

Pri vyšetrovaní policajti zistili, že tínedžeri v marci prepadli aj dvoch chlapcov vo veku 13 a 14 rokov. Jednému zobrali 50 centov, dokonca mali toľko drzosti, že s druhým išli domov, aby si zobrali jeho mobil. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, jedného z olúpených chlapcov prepadli viackrát.

 

Starší z útočníkov si trúfol aj na 19-ročného mladíka, chcel jeho prsteň. Keď ho nedostal, mladého muža udrel do brucha a zátylku. Pätnásťročného Miroslava vyšetrovateľ obvinil z lúpeže a vydierania. Trestná sadzba v takomto prípade je sedem až dvanásť rokov, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu. Jeho komplic sa vzhľadom na svoj vek obvineniu vyhol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies