Našiel sa obdivuhodný zamestnávateľ, príklad by si z neho mali brať aj ostatní

NETKY.SK • 6 Júl 2017, 13:43 • 2 min
Našiel sa obdivuhodný zamestnávateľ, príklad by si z neho mali brať aj ostatní

OSLO – Cenu roka získal nórsky podnikateľ spoločnosti Betonmast, Jörgen Evensen, ktorý sa za ocenenie poďakoval hlavne svojim zamestnancom. Ako prejav vďaky, za rast spoločnosti a jej prosperitu sa odmení zamestnancov obrovským bonusom. Stanú sa spolumajiteľmi firmy.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť Betonmast patrí medzi hlavných severských hráčov v oblasti stavieb a stavebného priemyslu už 11 rokov. Spoločnosť sa sústredila na rôznorodosť v podnikaní, čo jej poskytuje väčšiu možnosť vyrovnávať sa s turbulenciami na trhu. Kríza, ktorá vypukla na prelome roka 2007 a 2008 ich vďaka svojej diverzifikovanému podnikaniu veľmi nezasiahla.

 

Firma podnikla kroky, ako sa stať na trhu skutočne silným a v prípade príchodu ďalšej ekonomickej krízy obstáť a nestratiť svoju pozíciu na trhu. Spoločnosť sa rozhodla pre fúziu so spoločnosťou Hähre & Isachsen, čím sme výrazne rozšírili pole svojho podnikania a dostali sa na medzinárodné trhy. Tento krok mal podľa očakávaní priniesť želané ovocie vo forme znásobenia svojich tržieb o 100 percent.

 

Expanzia spoločnosti si vyžaduje príjímanie nových zamestnancov. Spoločnosť je toho názoru, že spokojnosť zamestnancov je zaručený kľúč k úspešnému podnikaniu. Preto sa vedenie v Betonmaste rozhodlo motivovať svojich zamestnancov neštandardným spôsobom. Ponúkli im možnosť stať sa spolumajiteľom firmy. Firma, ktorá vznikla spomínanou fúziou má momentálne už 600 akcionárov.   

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies