Nash po zákroku Stuarta s otrasom mozgu, vynechá minimálne dva zápasy

NETKY.SK • 11 Október 2013, 10:49 • 2 min
Nash po zákroku Stuarta s otrasom mozgu, vynechá minimálne dva zápasy

NEW YORK - Kanadský útočník Rick Nash sa predčasne vrátil z tripu hokejistov New Yorku Rangers po západnom pobreží USA. Kanonier "jazdcov" utrpel v utorkovom zápase na ľade San Jose (2:9) otras mozgu a vynechá minimálne dve stretnutia NHL.

slovakia

left justify in out

Nash chýbal už v štvrtkovom súboji na klzisku Anaheimu, v ktorom Rangers utrpeli debakel 0:6. S určitosťou nenastúpi ani v sobotu v St. Louis a podľa TSN je otázny aj jeho štart v stredajšom zápase na ľade Washingtonu.

Dvadsaťdeväťročný krídelník doplatil v dueli so Sharks na zákrok Brada Stuarta, ktorý ho trafil lakťom do hlavy. Obranca "žralokov" dostal za bezohľadný zákrok od ligovej disciplinárky trojzápasový dištanc.

Nashovi sa vrátili bolesti hlavy po tom, čo na konci minulého ročníka utrpel otras mozgu po zákroku Milana Lucica z Bostonu. Vtedy musel vynechať záverečné štyri zápasy sezóny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies