Náraz do stromu neprežil 22-ročný vodič

NETKY.SK • 7 December 2014, 11:44 • 2 min
Náraz do stromu neprežil 22-ročný vodič

BRATISLAVA/NITRA - Smrteľná nehoda sa stala dnes pred piatou hodinou v obci Zlatá na Ostrove v okrese Komárno. Náraz do stromu neprežil 22-ročný vodič Škody Fabie.

slovakia

left justify in out

"Vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť," povedala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová. S autom sa dostal do šmyku, narazil do stromu, pričom auto sa roztrhlo na dva kusy. Jedna časť vozidla ešte vrazila do oplotenia penziónu. Mladý vodič pri náraze z auta vyletel. "Utrpel devastačné poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom," dodala policajná hovorkyňa.

 

Dva mladé ľudské životy si vyžiadali aj dve dopravené nehody, ktoré sa stali v sobotu v Košickom kraji. Prvá nehoda sa stala v noci o 3:45 medzi obcou Malá Ida a košickou mestskou časťou Šaca. Dvadsaťtriročný mladík nezvládol riadenie, zišiel z cesty a narazil do stromu. Odtiaľ sa vozidlo odrazilo a narazilo do betónového priepustu. Vodič zahynul na mieste. Ďalšia tragická nehoda sa stala v Košiciach na ulici Tr. KVP v smere na Luník IX o 7:20. 24-ročný vodič neprispôsobil rýchlosť svojim schopnostiam a v mierne pravotočivej zákrute vyšiel mimo vozovku na trávnik. Následne vozidlo vrazilo do oceľovej konštrukcie reklamného pútača a niekoľkokrát sa prevrátilo, pričom mladého Košičana z vozidla vymrštilo. Zomrel pri prevoze do nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies