Napadol a olúpil starčeka: Matejovi (22) hrozí až 12 rokov väzenia

NETKY.SK • 31 August 2013, 12:07 • 2 min
Napadol a olúpil starčeka: Matejovi (22) hrozí až 12 rokov väzenia

BRATISLAVA - Za napadnutie a okradnutie starčeka hrozí obvinenému 22-ročnému Matejovi G. z okresu Senec sedem- až dvanásťročné väzenie. Po jeho neznámom spoločníkovi z lúpeže polícia pátra. Informovala o tom dnes bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

slovakia

left justify in out

K lúpeži došlo v piatok (30.8.) na Kysuckej ulici v Senci. "Obvinený spolu s dosiaľ neznámym páchateľom sotil do 76-ročného muža, ktorý kráčal po chodníku. Starší pán následne spadol a buchol si hlavu o chodník. V súčasnosti už obvinený Matej spolu s ďalším páchateľom, po ktorom polícia pátra, začali poškodeného Senčana na chodníku prehľadávať, pričom mu odcudzili nevyčíslenú sumu peňazí," opísala Kurucová.

Dodala, že zraneného napadnutého muža musela ošetriť rýchla zdravotná pomoc a skončil v jednej z bratislavských nemocníc. "Na základe pokynu prokurátora, je obvinený stíhaný na slobode. V zmysle Trestného zákona mu teraz hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov," uzavrela.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies