Nálože z Bangkoku pochádzajú z rovnakej dielne, tvrdí polícia

NETKY.SK • 18 August 2015, 23:48 • 2 min
Nálože z Bangkoku pochádzajú z rovnakej dielne, tvrdí polícia

BANGKOK - Obe explózie, ku ktorým došlo v priebehu ostatných desiatok hodín v Bangkoku, spôsobili rúrkové bomby z dielne rovnakých páchateľov. Pre miestne noviny Bangkok Post to vyhlásil dnes veliteľ polície Somjot Pumpunmuang.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho názoru sa na týchto činoch podieľali viaceré osoby, medzi ktorými boli zrejme občania Thajska, ktorí však "nemajú thajské srdcia", ako aj cudzinci.

 

Pumpunmuang potvrdil predchádzajúce informácie, podľa ktorých na letisku Suvarnabhumi zadržali mladého cudzinca podobného mužovi na záberoch jednej z bezpečnostných kamier neďaleko dejiska prvej explózie v thajskej metropole. Jeho identita sa overuje a zatiaľ nesmie opustiť Thajsko.

 

Prvý pondelkový výbuch v Bangkoku si vyžiadal najmenej 22 obetí, ďalších viac ako 120 ľudí utrpelo zranenia.

Thajské hlavné mesto dnes vydesil ďalší neúspešný pokus o bombový útok, pri ktorom nikto neutrpel zranenia. V tomto prípade nálož hodená z mosta skončila vo vode a explodovala pri móle riečneho trajektu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies