NAKA po akcii Športovec obvinila tri osoby pre drogovú trestnú činnosť

NETKY.SK • 17 Júl 2023, 19:15 • 2 min
NAKA po akcii Športovec obvinila tri osoby pre drogovú trestnú činnosť

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) po minulotýždňovej akcii Športovec obvinil tri osoby pre drogovú činnosť. Dvaja z obvinených sú stíhaní väzobne.

slovakia

left justify in out

Podľa zistení polície mali obvinení zabezpečovať a ďalej distribuovať omamné a psychotropné látky, predovšetkým suchý extrakt z rastlín rodu Cannabis ďalším dílerom a koncovým užívateľom najmä v okrese Lučenec, ale aj v Košickom kraji. Počas akcie príslušníci NAKA vykonali tri osobné prehliadky, dve domové prehliadky a dve prehliadky iných priestorov.

"Policajti zaistili zelenú sušinu s hmotnosťou približne 1,5 kilogramu a finančnú hotovosť vo výške takmer 11.000 eur a viac ako 100.000 korún českých," priblížila hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová. V prípade preukázania viny hrozí jednému z obvinených trest odňatia slobody na desať až 15 rokov, ďalším dvom na tri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
TASR, Ministerstvo vnútra - Oddelenie komunikácie Odboru komunikácie a prevencie / Marek Nemček Foto: Index SME
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies