Brožúra: Perfektný marketingový nástroj, ktorý si vytlačíte online

NETKY.SK • 9 August 2022, 6:35 • 2 min
Brožúra: Perfektný marketingový nástroj, ktorý si vytlačíte online

Chystáte firemnú brožúru? Tak vás určite poteší, že jej tlač môžete zadať jednoducho online. Tlač brožúry je v e-shope Point4me.sk jednoduchý a rýchly. Stačí mať predstavu o tom, koľko má mať brožúra strán a koľko kusov potrebujete. Keby ste si aj napriek tomu nevedeli rady, ich špecialisti vám pomôžu.

slovakia

left justify in out

Hľadáte tlač a väzby, ktorými nadchnete vašich zákazníkov? Či už potrebujete vytlačiť časopis, jedálny lístok, manuál, návod, ročenku alebo produktový katalóg, dokážu vám pomôcť. Stačí si jednoducho vybrať typ väzby, špecifikovať vzhľad obálky, gramáž papiera a počet strán. Zadať tlač brožúr je vďaka online systému úplná hračka. Navyše budete už od začiatku vedieť, koľko vás to bude stáť.

 

img

 

Väzba v hlavnej role: V obchode aj v tlači

 

Ak už ste nejakú firemnú brožúru vyrábali, pravdepodobne to poznáte. Väzba V1 je zošívaná sponkou. Hodí sa hlavne pre menej rozsiahle tlačoviny s menším počtom strán. Ich výroba je jednoduchšia, rýchlejšia a lacnejšia. Väzba V2 je lepená PUR lepidlom v chrbte a hodí sa na brožúry do tlače s vyšším počtom strán, ako sú napríklad produktové katalógy.

 

Obálka predáva. Sústreďte sa na ňu

 

 

Ďalším dôležitým krokom je materiálové vyhotovenie obálky. Ak pripravujete vnútrofiremnú brožúru, pravdepodobne vám postačí mäkká obálka v rovnakej gramáži a cene ako je zvyšok brožúry. Ak však chcete zaujať na prvý pohľad, mali by ste na povrchovú úpravu obálky klásť primeraný dôraz. Obal je to, čo predáva. Okrem perfektnej grafiky oslníte kvalitným materiálom a zušľachtením povrchu. Vybrať si môžete z rôznych gramáži v mate aj lesku a z viacerých typov povrchových úprav priamo v systéme. Alebo si napíšte o vzorník papiera zdarma.

 

img

 

Neviete, ako na tlačové dáta? Obráťte sa na odborníkov

 

Ďalším dôležitým krokom je nahrať do systému tlačové dáta v správnom formáte. Ak netušíte, ako na to, stačí sa inšpirovať v tlačovej poradni. V prípade, že by to nestačilo, môžete sa obrátiť priamo na odborných špecialistov Point4me.

 

Brožúra? Jednoducho, rýchlo a za super cenu!

 

Nakonfigurovať si brožúru online nikdy nebolo jednoduchšie. Tlačiť môžete už od jedného kusa, ani väčšie náklady však nie sú problém. Chcete vedieť viac? Pozrite sa na ponuku brožúr Point4me.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona