Najväčší slovenský talent sa vracia opäť do OKTAGONU!

NETKY.SK • 6 Máj 2019, 14:56 • 2 min
Najväčší slovenský talent sa vracia opäť do OKTAGONU!

BRATISLAVA- OKTAGON MMA vytiahlo ďalšie eso z rukáva. Rok 2019 je pre najväčšiu MMA organizáciu na domácej scéne ozaj plodný. Okrem vypredanej arény v Ostrave sa darí prilákať čoraz viac zápasníckych špičiek.

slovakia

left justify in out

Zoznam nových hviezdnych bojovníkov na čele s Karlosom Vemolom, Makhmudom Muradovom, Tomášom Kvapilom alebo Jaroslavom Jartinom najnovšie obohatí aj trnavsky klenot Ľudovít  „Lajoš" Klein sa tak vracia na miesto, kde jeho kariéra nabrala na obrátkach. 

V roku 2017 si na turnaji OKTAGON 4 pripísal najlepšie ukončenie večera, keď v prvom kole famózne knokautoval poľského súpera. Neskôr naskočil rovno do hlavného zápasu a opäť víťazne, keď si v Ostrave na OKTAGON 5 poradil s domácim Matejom Kuzníkom.

 

 

24 ročný bojovník má skóre 13-2 je považovaný za najväčší talent slovenského MMA. 

 

img

 

„Oslavujeme návrat strateného syna, ktorý svojimi výsledkami už dlho ukazuje, že patrí k najlepším bojovníkom na československej scéne. Má potenciál poraziť svetovú elitu. My sme radi, že môžeme spoločne s ním postaviť fanúšikov zo sedačiek, pretože presne také zápasy Lajoš vytvára," hovorí s nadšením promotér Pavol Neruda.

 

img

 

„Lajoš Klein je pro nás srdcová záležitosť a veríme, že to platí obojstranne. Jeho zápas s Kuzníkom pred rokom ho vystrelil medzi sledovaných bojovníkov a teraz nastal ten správny čas, aby sme spoločne posunuli jeho hviezdu zase do trochu inej galaxie. Nová StarWars s Lajošom v hlavnej úlohe začne už 8.6. V Bratislave," komentuje prestup promotér organizácie Ondřej Novotný.

 

V siedmych z posledných osem zápasov Klein zvítazil a už čoskoro ho pred domácim publikom čaká ďalšia výzva. Fanúšikovia sa naňho môžu tešiť 8.6. na turnaji OKTAGON 12 v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies