Najpopulárnejšia česká kapela MIRAI má novinku „nespíš“ zahrá ju na slovenskom turné od Bratislavy až po Košice!

NETKY.SK • 7 Február 2024, 14:00 • 2 min
Najpopulárnejšia česká kapela MIRAI má novinku „nespíš“ zahrá ju na slovenskom turné od Bratislavy až po Košice!

Najúspešnejšia česká skupina MIRAI má nový singel! Novinkou „nespíš“ sa populárna kapela približuje k vydaniu očakávaného albumu a jasne potvrdzuje svoje nové hudobné smerovanie. MIRAI čoskoro vyrazia za svojimi fanúšikmi na Slovensko. Novinku „nespíš“ aj hity Když nemůžeš přidej, Vedle tebe usínam alebo Chci tančit zahrajú na piatich koncertoch v Bratislave, Trenčíne, Žiline, Košiciach a Nitre.

slovakia

left justify in out

Po atypickom tracku „dopis“, hite „summer love“ a silvestrovskom prekvapení vo forme piesne „all night long“ s vizuálom z ARENA TOUR prichádza štvorica zo severnej Moravy s piesňou „nespíš“. Réžiu videoklipu pripravil mladý tím Butterfly Kids, produkciu singlu obstaral už tradične Ondřej Fiedler alias fiedlerski. Na novej skladbe pracovala jedna z najúspešnejších českých kapiel súčasnosti hneď v niekoľkých krajinách.

 

Proces vzniku sa vlastne odohrával na x miestach. Začalo sa to v Holandsku, potom sme na tom robili s kapelou na chate niekde vo Veľkých Karloviciach na kapelovom sústredení a finálne teda v Berlíne. No a vlastne to potom miešal chlapec, čo má Grammy v LA," spomína frontman Mirai Navrátil.

Na novinke sa podieľal songwriter Ján Vávra a jeden z najžiadanejších producentov súčasnosti fiedlerski. Mirai Navrátil napísal text spontánne v dedinke kúsok od Eindhovenu.

 

Tematicky je to trošku spomienka na jeden románik z minulosti, ktorý mal nie úplne jasnú líniu svojho konca, čo tak niekedy býva," vysvetľuje s úsmevom námet piesne Mirai.

 

Klip k najnovšej ochutnávke z pripravovaného a očakávaného albumu, skupina  spoluvytvárala s tímom Butterfly Kids, ktorý má na konte vizuály napríklad pre Bena Cristovaa či Sofiana Medjmedja.

 

Nicolasa z Butterfly Kids poznám z koncertov a akcií už roky a dlho som nevedel, že točí klipy. Teraz sa to všetko spojilo a budeme spolu robiť hneď  dva," teší sa Mirai Navrátil na budúcu spoluprácu. 

Milostná pieseň s nevšednou produkciou fanúšikom napovie, akú bude mať podobu ich štvrtá štúdiovka, ktorá vychádza už tento rok na jar. Kompletný repertoár obľúbenej kapely potom zaznie v lete na MIRAI Summer Festoch. Okrem veľkolepých koncertov v štrnástich mestách naprieč republikou sa môžu fanúšikovia kapely tešiť na nabitý program po celý deň, večernú show a vynikajúce jedlo a pitie. Mirai Navrátil, Šimon Bíly, Tomáš Javůrek a Michal Stulík v prvom rade sľubujú osobný kontakt s fanúšikmi a deň plný zábavy. Kapela MIRAI sa osobitne teší na fanúšikov na ich slovenskom turné od Bratislavy až po Košice.

 

Vstupenky na slovenské turné si môžete kúpiť tu.

 

MIRAI sLOVEnsko TOUR 2024
23.3. 2024 Bratislava - Majestic Music Club
5.4. 2024 Trenčín - Piano Club
6.4. 2024 Žilina - Dom Odborov
11.4. 2024 Košice - Kulturpark
12.4. 2024 Nitra - PKO Nitra

Všetky informácie o MIRAI tu:

 

www.miraimusic.cz
www.instagram.com/miraimusic/
www.facebook.com/kapelamirai/
www.tiktok.com/@miraimusic

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Mirai
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies