Zomrela Conchatta Ferrellová: Obľúbená Berta z Dva a pol chlapa

NETKY.SK • 14 Október 2020, 08:47 • 2 min
Zomrela Conchatta Ferrellová: Obľúbená Berta z Dva a pol chlapa

Americká herečka Conchatta Ferrellová († 77) sa preslávila ako gazdiná Charlieho Harpera v populárnom sitcome Dva a pol chlapa zomrela po veľkých zdravotných problémoch.

slovakia

left justify in out

 

Tvorcovia jedného z najpopulárnejších amerických sitcomov, ktorého reprízy môžu diváci pravidelne aj na televíznych obrazovkách sledovať dodnes, smúti.

 

Zomrela totiž predstaviteľka gazdinej Berty, ktorá bola neoddeliteľnou súčasťou domácnosti Charlieho a jeho brata Alana.

 

"Bola jedným z velikánov," povedal podľa webu imdb.com jeden zo scenáristov obľúbeného seriálu Chuck Lorre.

 

 

"Hovorili sme jej Chatty. A všetci sme ju milovali," dodal. Na rozdiel od problémového hlavného predstaviteľa Charlieho Sheena (55), ktorý tvorcom svojimi neskorými príchody na pľac, alkoholizmom a drogami robil také vrásky, že ho nakoniec boli nútení vyhodiť a namiesto neho do úlohy nastúpil vtedy pomerne mladý Ashton Kutcher (42).

 

Herečka Conchatta Ferrellová zomrela v nemocnici v kruhu svojich najbližších po dlhodobých zdravotných problémoch, s ktorými sa potýkala po srdcovej zástave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies