Najlepšie obliekajúcim sa Britom roka je opäť Eddie Redmayne

NETKY.SK • 5 Január 2016, 19:05 • 2 min
Najlepšie obliekajúcim sa Britom roka je opäť Eddie Redmayne

BRATISLAVA - Najlepšie obliekajúcim sa Britom tohto roka podľa magazínu GQ je anglický herec, model a spevák Eddie Redmayne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný rodák z Westminsteru, ktorý je známy zo snímok Teória všetkého (2014) či Jupiter na vzostupe (2015), tak obhájil minuloročné prvenstvo.
Strieborná priečka patrí televíznemu a rozhlasovému moderátorovi Nickovi Grimshawovi, ktorý skončil v roku 2014 piaty. Tretie miesto sa ušlo spevákovi Samovi Smithovi, ktorý naspieval titulnú pieseň s názvom Writing's on the Wall k najnovšej snímke o Jamesovi Bondovi s podtitulom Spectre (2015). Štvrtá priečka patrí bývalému anglickému futbalistovi Davidovi Beckhamovi a piaty sa umiestnil módny návrhár Patrick Grant. Do top 10 sa dostali aj spevák Harry Styles, rapper Skepta, druhorodený syn Victorie a Davida Beckhamovcov trinásťročný Romeo, herec z minuloročnej druhej priečky Benedict Cumberbatch a model David Gandy, ktorý vlani obsadil deviate miesto.


Medzi najlepšie obliekajúce sa celebrity zaradil magazín GQ mužov všetkých vekových kategórií. Okrem spomínaných v zozname nechýba napríklad herec Jamie Dornan, sir Elton John, princ Harry, dídžej Calvin Harris či rapper Tinie Tempah.


Magazín však vytvoril aj rebríček najlepšie sa obliekajúcich mužov z celého sveta. Zlatá priečka tento rok patrí americkému hercovi Samuelovi L. Jacksonovi, ktorý je známy ako Jules Winnfield z filmu Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994). Striebornú priečku obsadil kanadský spevák The Weeknd. Tretie miesto sa ušlo americkému soulovému spevákovi, skladateľovi a klaviristovi Lionelovi Richiemu. Na štvrtom mieste sa umiestnil portugalský futbalový tréner José Mourinho a päticu uzavrel rodák z kanadského mesta London Ryan Gosling. V top 10 sa umiestnili aj model nemeckého pôvodu Johannes Huebl, americký producent, spevák a rapper Pharrell Williams, indicko-americký herec, návrhár Waris Ahluwalia a francúzsky herec Jérémie Laheurte. Desiatku uzavrel podnikateľ Andrew Weitz.


Medzi najlepšie sa obliekajúcich Britov roka 2016 podľa magazínu GQ patria:

1. Eddie Redmayne
2. Nick Grimshaw
3. Sam Smith
4. David Beckham
5. Patrick Grant
6. Harry Styles
7. Skepta
8. Romeo Beckham
9. Benedict Cumberbatch
10. David Gandy
11. James Bay
12. princ Philip
13. Taron Egerton
14. Luke Day
15. Jamie Dornan
16. Idris Elba
17. David Furnish
18. Oliver Cheshire
19. Richard Madden
20. Chris Dercon
21. Ralph Fiennes
22. Jim Chapman
23. Robert Pattinson
24. Sir Elton John
25. Lewis Hamilton
26. Alex Turner
27. Michael Fassbender
28. Laurie Harding
29. Chuka Umunna
30. Jarvis Cocker
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies