Najlepší šéf: Svojim zamestnancom dal autá, byty a šperky

NETKY.SK • 2 November 2016, 13:32 • 2 min
Najlepší šéf: Svojim zamestnancom dal autá, byty a šperky

NAÍ DILLÍ – Každý by sa určite potešil, keby ho šéf za jeho tvrdú prácu nejako odmenil. Pár eur navyše, alebo nejaká extra dovolenka by určite potešila. Tento indický šéf zašiel s odmeňovaním svojich zamestnancov do úplne iného levelu. Jeho „ľudia“ z firmy Hari Krishna Exports dostávajú autá, byty a dokonca aj šperky.

slovakia

left justify in out

Majiteľ a zakladateľ spoločnosti Hari Krishna Exports zamestnáva 5500 ľudí, ktorým aj veľmi rád dokazuje, že si váži ich práce a lojality voči spoločnosti. V nasledujúcich piatich rokoch daruje Savji Dholakia všetkým svojim zamestnancom vlastné auto a byt.

 

Tento rok už rozdal viac ako 1260 áut, 40 bytov a neuveriteľné množstvo šperkov. Tieto dary ho zatiaľ stály viac ako 7,7 milióna dolárov.

 

img

 

Dholakia obchoduje s diamantmi a suma, ktorú do svojich zamestnancov investuje je minimálna v porovnaní s jeho tržbami. Svojich zamestnancov si však veľmi váži. „Nie je nič drahocennejšie ako naši zamestnanci,“ povedal Dholakia a dodal: „Keď si budeme udržiavať našich zamestnancov šťastných, Boh bude robiť šťastných nás.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies