Nadácia Orange na Vianoce podporila stovky rodín

NETKY.SK • 22 December 2015, 15:01 • 2 min
Nadácia Orange na Vianoce podporila stovky rodín

BRATISLAVA - Stovky rodín po celom Slovensku prežijú krajšie a štedrejšie sviatky vďaka grantovému programu Darujte Vianoce, ktorý Nadácia Orange organizovala už štrnásty raz. V roku 2015 finančne podporila 382 rodín celkovou sume 93 827,50 eura.

slovakia

left justify in out

Príspevok dostali rodiny s postihnutým alebo chorým dieťaťom, ako aj sociálne slabšie rodiny. Celkovo posudzovala Nadácia Orange 673 žiadostí a podporila viac ako polovicu z nich. "Niektorí z nás bez pomoci druhých nemôžu prežiť šťastné a štedré sviatky. Aj preto sa Nadácia Orange prostredníctvom grantového programu Darujte Vianoce už 14 rokov usiluje podať pomocnú ruku tým, ktorých skúša neľahký osud," uviedla Barbara Heribanová z nadácie.


Do programu sa môže prihlásiť ktokoľvek a požiadať o pomoc pre niekoho z jeho bezprostredného okolia. Žiadatelia tak nežiadajú o podporu a pomoc pre seba, ale pre niekoho iného. Program výrazne podporuje princíp individuálnej filantropie a občianskej angažovanosti, ľudí motivuje, aby sa obzerali okolo seba a všímali si potreby iných. Bližšie informácie vrátane konkrétnych výsledkov tohtoročného programu možno nájsť aj na stránke www.nadaciaorange.sk .



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies