Dagmar Havlová podporila Ukrajinu ako pravá dáma!

NETKY.SK • 16 Marec 2022, 14:57 • 2 min
Dagmar Havlová podporila Ukrajinu ako pravá dáma!

Svoju podporu ukrajinskému ľudu už niekoľkokrát vyjadrila bývalá prvá dáma Dagmar Havlová (68) prostredníctvom sociálnej siete.

slovakia

left justify in out

Na svoj profil umiestnila ukrajinskú vlajku a tiež odkaz, ktorý kedysi o Rusku povedal jej manžel, prezident Václav Havel: „Ja si myslím, že už veľa rokov existuje taký ruský problém, že Rusko presne nevie, kde začína a kde končí. Aj keď je to najväčšia krajina sveta, má napriek tomu pocit, že je taká trochu malá a že ju ohrozujú aj susedia, ktorých okolo seba má.“

 

 

Ukrajinu, ktorá už niac ako dva týždne bojuje s Ruskom, chcela podporiť aj na Českých levoch. „Pôvodne som si chcela vziať iné šaty (modré), ku ktorým mám žlté topánky!! Na odovzdanie ceny dokumentaristom, ktorí nezatvárajú oči pred krutou a nepríjemnou pravdou a jasne deklarujú svoje postoje nielen vo vojne, mi nakoniec navrhla a nechala  ušiť šaty skvelá Beáta Rajská,“ vysvetlila, prečo na Levoch nakoniec mala róbu v čiernej farbe.

 

 

Jej posledný príspevok na sociálnej sieti je tiež venovaný ľuďom na Ukrajine. Dagmar vyrazila na manikúru do salónu. „Úžasný nový salón na Spálenej ulici, ktorý si založili dievčatá z Ukrajiny,“ okomentovala návštevu nechtového štúdia Havlová. Spojila tak príjemné s užitočným.

 

Možno vás zaujme: Eduard Heger prezradil, prečo neodcestoval do Kyjeva



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies