Na Malte takmer šok, West Ham ďalej až na jedenástky

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 12:32 • 2 min
Na Malte takmer šok, West Ham ďalej až na jedenástky

BIRKIRKARA - Už ani víťazstvo najtesnejším rozdielom 1:0 v minulotýždňovom domácom úvodnom stretnutí druhého predkola Európskej ligy 2015/2016 nebolo v podaní anglického prvoligového futbalového klubu West Ham United najpresvedčivejšie. Zverenci nového trénera Slavena Biliča si situáciu ešte viac skomplikovali vo štvrtkovej odvete na pôde maltského klubu FC Birkirkara.

slovakia

left justify in out

Outsider uspel rovnako 1:0 a vynútil si predĺženie. V ňom sa nerozhodlo a postupujúceho do ďalšej časti eliminačnej fázy tejto súťaže teda musel určiť až rozstrel zo značky pokutového kopu. V ňom "Hammers" napokon odvrátili šokujúce vyradenie, keď sa z bieleho bodu nemýlili Mark Noble, Mauro Zárate, Aaron Cresswell, Joey O´Brien ani Diego Poyet. Naopak, v tretej sérii za Birkirkaru zlyhal Nikola Vukanac.


"Kladivárom" istotne nepomohlo vylúčenie Jamesa Tomkinsa v poslednej minúte prvého polčasu, v 107. min však počet hráčov trávniku vyrovnal domáci Mauricio Mazzetti, ktorý sa porúčal do zákulisia po druhej žltej karte.


WHU v treťom predkole EL 2015/2016 narazí na rumunský tím Astra Giurgiu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies