V pondelok sa začína desiaty ročník Národného týždňa manželstva

NETKY.SK • 8 Február 2020, 12:25 • 2 min
V pondelok sa začína desiaty ročník Národného týždňa manželstva

BRATISLAVA - Témou desiateho ročníka Národného týždňa manželstva (NTM), ktorý začína v pondelok (10. 2.), je Náš príbeh. Pripomenie spoločne prežité chvíle aj potrebu starať sa o vzťah.

slovakia

left justify in out

"Každé manželstvo je jedinečné a každá dvojica si píše svoj vlastný príbeh," hovorí Vladimír Sochor z občianskeho združenia Národný týždeň manželstva. "Téma desiateho ročníka vytvára príležitosť zastaviť sa, pripomenúť si spoločnú históriu a motivuje k vďačnosti nielen za prežité spoločné chvíle, ale najmä za človeka, s ktorým svoj príbeh tvoríme," dodal.

 

Už tradične sa NTM koná vo valentínskom týždni a symbolom kampane sú dve prepojené srdcia, ktoré majú ukázať, že manželstvo je predovšetkým o láske a vzájomnej blízkosti partnerov. Spoločnú históriu každej dvojice ilustruje zasa piktogram kinofilmu, ktorý nabáda k prehliadke záznamov spoločnej histórie.

 

img

 

Kampaň NTM pripomína, že manželstvo nemusí byť nudné a monotónne. Párom chce pripomenúť, že o manželstvo sa treba starať a vyzýva manželské dvojice, aby využili príležitosť posilniť, prehĺbiť a prípadne dať do poriadku svoj vzťah.

 

Národný týždeň manželstva sa koná od roku 2011 a participujú na ňom rôzne občianske združenia, miestne komunity, cirkevné spoločenstvá, samosprávy aj jednotlivci.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies