Na letisku v Kolumbii zadržali starčeka (78): Pašoval v žalúdku kokaín!

NETKY.SK • 6 Február 2014, 07:11 • 2 min
Na letisku v Kolumbii zadržali starčeka (78): Pašoval v žalúdku kokaín!

BOGOTA - Kolumbijská polícia zadržala na letisku v metropole 78-ročného Španiela s kokaínom v žalúdku. Informovala o tom v stredu agentúra Reuters. Ide o najstaršieho cudzinca zadržaného v Kolumbii s drogami.

slovakia

left justify in out

José Molla Martínez vzbudil podozrenie polície svojim nervóznym vystupovaním po príchode na medzinárodné letisko v Bogote. Mal namierené do Barcelony. Röntgen napokon odhalil v jeho žalúdku 400 gramov kokaínu, ktorý bol v kapsulách. Tie mu z tela odstránili v nemocnici kvôli riziku intoxikácie pri prípadnom úniku látky.
      
Za obchodovanie s drogami hrozí teraz Španielovi väzenie. "José Molla Martínez je najstarším zahraničným občanom zadržaným v Kolumbii, ktorý robil kuriéra," uviedla polícia. Dodala, že pred desiatimi rokmi zadržala s drogami dokonca 82-ročného Kolumbijčana.
      
Obchodovanie s kokaínom je hlavným zdrojom príjmov ľavicových povstalcov z Revolučných ozbrojených síl Kolumbie (FARC). Najväčším producentom kokaínu v regióne je momentálne Peru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies