Nové dueto nabité láskou a nehou v podaní Yaela a Eriky Rein

NETKY.SK • 30 Júl 2021, 15:49 • 2 min
Nové dueto nabité láskou a nehou v podaní Yaela a Eriky Rein

Matúš Kolárovský, AKA Yael, neustále posúva svoju tvorbu vyššie a vydáva novú skladbu. V nej mu sekunduje skvelá RnB speváčka Erika Rein, ktorú môžete poznať z éteru slovenských rádií. A spolu tvoria priam dokonalú spevácku dvojicu.

slovakia

left justify in out

V novej skladbe, ktorá nesie názov S tebou, Yael spieva o oddanosti ženevzdáva úctu nežnému pohlaviu. Skladba je krásnym prejavom dôvery muža a ženy.

 

„Je to jeden z najpríjemnejších pocitov, keď žena vie, že je ľúbená a má v mužovi oporu a najmä jeho pozornosť, ktorú máme všetky tak rady“ dodáva Erika Rein.

 

 

Na textovej zložke skladby sa podieľali obaja interpreti. O mix sa postaral Adrián Liška a master ku skladbe spravil Miroslav Chyška.

 

Ako býva tradične zvykom u interpretov z Illuminate Production, skladba vychádza rovno s videoklipom,  režisérom ktorého je Martin Miko. Vizuál je jednoduchý, plný emócií, nežností a veľmi dobre vystihuje hudobný charakter skladby. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies