Minister zdravotníctva ukázal konštruktivitu a dá Sulíkovi takýto pomyselný darček

NETKY.SK • 13 December 2020, 14:37 • 2 min
Minister zdravotníctva ukázal konštruktivitu a dá Sulíkovi takýto pomyselný darček

Väčšina ľudí nemá v obľube prácu, ktorú museli robiť zbytočne. Preto aj snaha vicepremiéra bude zohľadnená v COVID-automate, ktorý ešte len bude predstavený.

slovakia

left justify in out

Práca vicepremiéra Richarda Sulíka a jeho tímu nevyjdú navnivoč. V piatok po rokovaní Pandemickej komisie spomínaný COVID-automat by totiž nemal byť len semaforom, ktorý pripravili na rezorte zdravotníctva. Mal by byť skombinovaný aj s prvkami zo zdravotníckeho semaforu, ktorý dostal za úlohu vypracovať vicepremiér a predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS).

 

 

Prisľúbil to minister zdravotníctva Marek Krajčí v nedeľňajšej debate na TV Markíza. Zdôraznil, že semafor je aj značne vylepšený. „Poznajú ho členovia Pandemickej komisie, poznajú ho ministerstvá a je to len záležitosť času, kedy ho predostrieme verejnosti,“ prezradil s tým, že pôjde o jednu z dôležitých zbraní v boji s pandémiou nového koronavírusu.

 

Aj podpredseda vlády Richard Sulík sa v inej televíznej debate už staval k premiérovi Matovičovi veľmi konštruktívne, dokonca viackrát zdôraznil, že za všetko, čo sa nepodarilo, nie je zodpovedný líder OĽaNO a vlády. Sulík tiež zdôraznil potrebu mať plán.

 

 

A COVID-automat s prvkami semaforu od Sulíka by mohol byť považovaný za súčasť plánu. Vicepremiér povedal, že aj v závislosti od existencie alebo absencie ďalšieho plánu bude na vláde on a predstavitelia SaS hlasovať za, alebo proti tvrdšiemu lockdownu.

 

Pre zvládnutie pandémie sú dôležité aj rúška a hygiena. Dezinfekčné gély a rúška si môžete kúpiť na stránke shop.netky.sk.

 

Prečítajte si aj slová Richarda Sulíka, ktorými sa zastal Igora Matoviča.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies