Na internete sa objavila skladba Hangin' od Bastille

NETKY.SK • 21 September 2015, 16:11 • 2 min
Na internete sa objavila skladba Hangin' od Bastille

BRATISLAVA - Fanúšikovia a fanúšičky anglickej kapely Bastille si môžu vypočuť skladbu s názvom Hangin'.

slovakia

left justify in out

Formácia nahrala pieseň pre soundtrack videohry FIFA 16, ktorá by sa mala dostať na európsky trh 24. septembra. Ide zároveň o prvú ukážku tvorby skupiny od nahrávky VS. (Other People's Heartache, Pt. III), ktorá vyšla vlani v decembri. Ako informovali členovia kapely na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, skladba by mala oficiálne vyjsť tento týždeň.

 


Formácia Bastille vznikla v roku 2010 v Londýne a tvoria ju Dan Smith, Chris Wood, William Farquarson a Kyle Simmons. Predvlani v marci vydali debutový album Bad Blood, ktorý potom v novembri vyšiel aj v dvojdiskovej reedícii pod názvom All This Bad Blood. Prvá menovaná nahrávka sa dostala na vrchol britského albumového rebríčka. Na konte majú tiež EP nahrávky Laura Palmer (2011) či Haunt (2013). Zatiaľ sa im podarilo získať napríklad BRIT Award pre nováčika roka 2013.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies