37 ročný muž z obce Dolná Súča sa pod vplyvom alkoholu vyhrážal svojej matke zabitím s nožom v ruke

NETKY.SK • 5 Január 2024, 13:00 • 2 min
37 ročný muž z obce Dolná Súča sa pod vplyvom alkoholu vyhrážal svojej matke zabitím s nožom v ruke

DOLNÁ SÚČA - 37-ročný muž z Dolnej Súče čelí obvineniu za nebezpečné vyhrážanie sa svojej matke. Pod vplyvom alkoholu s nožom v ruke sa jej vyhrážal zabitím. Riziko vzatia väzby "je na stole".

slovakia

left justify in out

Poverený príslušník OO PZ z Nemšovej vzniesol obvinenie 37-ročnému mužovi pre prečin Nebezpečné vyhrážanie. Na základe vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že sa obvinený na adrese svojho bydliska v obci Dolná Súča pod vplyvom alkoholu v stave silnej agresie spôsobenej neposkytnutím finančných prostriedkov na alkohol, vyhrážal zabitím svojej 62-ročnej matke. Páchateľ vzal v kuchyni do ruky kuchynský nôž a vyšiel von, kde v zúrivosti ďalej s nožom pred sebou manipuloval, vykrikoval vulgarizmy a udieral s ním do bránky. Následne sa presunul do blízkeho opusteného starého domu, pričom matka išla za ním. V jednej z miestnosti ako držal v ruke nôž sa matke vyhrážal a predmetný nôž zapichol do podlahy. Po tomto si obvinený zavolal hliadku polície, ktorej sa priznal, že chcel matku napadnúť nožom.

 

Hliadka polície muža v zmysle zákona obmedzila na osobnej slobode a bol umiestnený v cele policajného zaistenia. Poverený príslušník z Nemšovej spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby, o ktorom bude rozhodovať súd.

 

V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ V Trenčíne, Foto: FB / Polícia SR - Trenčiansky kraj (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies