Na festival BeeFree sa vráti trance

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 08:26 • 2 min
Na festival BeeFree sa vráti trance

BRATISLAVA - Na 18. ročník festivalu BeeFree, ktorý sa bude konať 23. júla v bratislavskej Inchebe, sa vráti trance. Organizátori sa rozhodli ponúknuť tento hudobný žáner po tom, ako viacerým návštevníkom vlani chýbal. Novinkou aktuálneho ročníka podujatia budú ďalšie dve pódiá, ktoré spolu s hlavným stageom organizátori umiestnia do Incheby. Ďalší stage sa bude nachádzať na neďalekej Pláži pod Ufom.

slovakia

left justify in out

"Počúvame našich fanúšikov a aj keď im vždy nemôžeme vyhovieť, ak je to čo i len trochu možné, vychádzame im v ústrety. Aj preto vraciame na hlavné pódium trance reprezentovaný domácimi stálicami ale aj zaujímavým zahraničným hosťom," uviedli organizátori festivalu. "Veríme, že aj to prispeje k tomu, že účasť bude ešte vyššia ako vlani. Doterajšie čísla tomu nasvedčujú, veď na náš event na Facebooku sa pridalo už viac ako šesťtisícpäťsto ľudí, a to ešte predtým, než sme predstavili prvé meno či iné detaily aktuálneho ročníka," doplnili.


Okrem spomínaného tranceu program festivalu ponúkne drum'n'bass, techno a house. Na podujatí sa aj tento rok predstavia desiatky dídžejov a dídžejských zoskupení. Ich mená organizátori zverejnia neskôr. Podujatie bude pre záujemcov a záujemkyne sprístupnené opäť bez vstupného.


Festival BeeFree sa po prvý raz konal v roku 1999, a to vo Vodnej veži v Bratislave. Počas nasledujúcich rokov sa podujatie uskutočnilo na nádvorí petržalskej Incheby (2001 - 2004), na bratislavských Zlatých Pieskoch (2005 - 2006), pri jazere v Hornej Strede (2007 - 2010), v Piešťanoch (2011 - 2012) a naposledy v Čunove (2013 - 2014). Akcia má už svoje pevné miesto na festivalovej mape Slovenska, pričom každoročne ju navštevuje niekoľko tisíc prevažne mladých ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies