Na Dni otvorených dverí Domu umenia stretnete rapera Ega aj porotcu Let´s Dance Jána Ďurovčíka!

NETKY.SK • 25 Máj 2023, 18:30 • 2 min
Na Dni otvorených dverí Domu umenia stretnete rapera Ega aj porotcu Let´s Dance Jána Ďurovčíka!

Dom umenia v centre Bratislavy oslavuje prvé výročie vzniku! Unikátny Dom umenia v centre Bratislavy v sebe ukrýva jedinečnú fúziu tanca, cvičenia, spevu a herectva. V nedeľu 28. mája sa brány RDS Art Group otvoria pre verejnosť. Príďte sa od 14:00 pozrieť, ako to v ňom vyzerá. Stretnúť môžete rapera Ega či režiséra a choreografa Jána Ďurovčíka!

slovakia

left justify in out

img

Už v nedeľu 28.5. oslávi Dom umenia RDS Art Group prvé narodeniny. Počas tohto obdobia ho navštívili mnohé celebrity z doma aj zo sveta. Známi herci a speváci Mária Čírová, Nela Pocisková, Fíha Tralalá, Roman Pomajbo, Dávid Hartl či Dano Dangl. Hosťami nedeľnajšieho DOD budú aj známy raper Michal Ego Straka či režisér Ján Ďurovčík.

 

„V nedeľu si bude môcť každý vyskúšať, čo všetko náš Dom umenia ponúka. Súčasťou RDS Art Group je aj moderné nahrávacie štúdio, kde sa nahrávajú podcasty, ale robia sa aj  dabingové teambuildingy. Štúdio slúži spevákom aj raperom na nahrávanie skladieb. Jeho priestory si vyskúša aj raper Ego, ktorý do svojho freestajlu možno zapojí aj verejnosť. Michal Straka bude zároveň aj porotcom tanečného battlu a spoločne s Janom Ďurovčíkom vyhodnotí najlepšieho tanečníka. Pozvaní sú aj známi influenceri a herci z divadiel,“ pozýva Miro Marciš z RDS Art Group.

Tohtoročný Deň otvorených dverí bude výnimočný. Počas neho sa návštevníci môžu prihlásiť do tanečných zložiek, ktoré Dom umenia RDS Art Group má. Vítané sú všetky deti s rodinami, ktoré milujú pohyb a chceli by sa mu venovať pravidelne, pod profesionálnym vedením tanečných lektorov a choreografov.

 

„V nedeľu nás čaká nábor do tanečnej skupiny The Wave by RDS Art Group – kategória MINI 4-6 rokov, do tanečnej skupiny SoulJam by RDS Art Group – pre všetkých od 6 rokov, do detských tanečných kurzov – Balet 5-8 rokov, Tanečná príprava 5-7 rokov, Jazz Basic 9-11 rokov, Modern Jazz 12-16 rokov, Street dance 6-10 rokov, Gymnastika 12-16 rokov a kurz Boxu pre deti 7-11 rokov,“ upresňuje Miro Marciš.

 

Počas nedeľného popoludnia sa návštevníci môžu stretnúť aj s ďalšími známymi umelcami z divadelných dosiek či televíznych obrazoviek, ktorí radi odpovedia na všetky otázky a predstavia koncept Muzikálovej akadémie. Tá je určená pre všetkých milovníkov spevu, herectva a muzikálového prejavu. Deti si môžu vyskúšať kurzové hodiny na vlastnej koži. 

 

„The Wave nábor do kategórie MINI bude v čase 16:00-17:00 a prihlásiť sa deti môžu priamo mailom na thewave@rdsartgroup.sk. Je potrebné poslať meno a priezvisko dieťaťa, dátum narodenia, fotku a kontakt rodiča. Pre hiphoperov je pripravený nábor od 16:00-17:00, prihlášku dostanú účastníci priamo na konkurze. Okrem toho na naše tanečné skupiny čakajú battle, nenechajte si to ujsť,“ pozýva Miro Marciš.

 

Okrem náboru si návštevníci môžu prísť vyskúšať otvorené hodiny podľa rozvrhu úplne zadarmo. Tešiť sa môžete na  Čchi Kung, Balet pre začiatočníkov aj pokročilých, Fusion, K-Pop MIX, Contemporary, Latino Pop Style ale aj Vinyasa Yogu. Nebude chýbať ani prehliadka nahrávacieho štúdia, v ktorom vznikajú podcasty a učí sa Škola Dabingu. Viac informácií nájdete na www.rdsartgroup.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies