Kontroverzný McGregor po vážnom zranení opäť trénuje

NETKY.SK • 28 Júl 2022, 10:56 • 2 min
Kontroverzný McGregor po vážnom zranení opäť trénuje

Írsky búrlivák Conor McGregor opäť zarezáva. Svetoznámy bojovník si v júli minulého roka zlomil nohu v súboji s Dustinom Poirierom a čakala ho dlhá pauza. Hoci „Notorious“ ešte nie je v stopercentnej zápasovej kondícii, v tých dňoch sa usilovne venuje tréningu MMA.

slovakia

left justify in out

McGregor doteraz cvičil predovšetkým v postoji, ktorý zranenú nohu až tak nezaťažoval. Tréner John Cavanagh však prezradil, že je známy bojovník o krok bližšie k návratu do oktagonu.

 

 

„Je zdravý, šťastný a som veľmi rád, že ho mám späť v gyme. Niekoľko posledných tréningov už absolvoval v plnom MMA režime. Podľa všetkého je už v poriadku a nemá nijaké obmedzenia, ktoré by ho limitovali. Musím povedať, že sa mu na tréningoch darilo výborne. Videl som tam dobré kolá. Rozhodne nestratil nič z toho, čo bolo v minulosti jeho devízou. Verte mi, trochu som sa s ním pováľal na zemi a keď ma chytil tými rukami ako od gorily, cítil som neuveriteľný stisk. Aktuálne je naozaj silný. Zatiaľ sme neriešili váhovú kategóriu a ani súpera, ale ak ide o Conora, v súvislosti s váhou je skutočný profesionál.“

 

 

McGregor minulý týždeň oslávil 34. narodeniny a môže sa pochváliť muskulatúrnou postavou. V súvislosti s jeho novými svalmi sa špekuluje o tom, že ho uvidíme bojovať vo welterovej váhe. Na prípadný návrat problémového Íra si však ešte budeme musieť počkať. Predbežne sa hovorí o začiatku budúceho roka.

 

Prezident UFC Dana White najskôr dúfal, že sa McGregor vráti do klietky v lete, komplikované zranenie si však vyžiadalo dlhší čas na rekonvalescenciu.

 

 

McGregor si dosť nepekným spôsobom zlomil nohu v treťom súboji s Dustinom Poirierom na turnaji UFC 264. Po nešťastnej udalosti sa okamžite začalo špekulovať o jeho budúcnosti v MMA. Keď sa totiž pozrieme na jeho posledné štyri zápasy, zistíme, že má nelichotivú bilanciu troch prehier a jedného víťazstva. Ír je však aj napriek rozporuplnej forme stále najväčšou hviezdou organizácie a jeho zápasy priťahujú obrovskú pozornosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies