Na tlačovke strany SMER SD sa pobil Matovič s Kaliňákom.

NETKY.SK • 13 September 2023, 13:10 • 2 min
Na tlačovke  strany SMER SD sa pobil Matovič s Kaliňákom.

Na tlačovej koonferencii strany SMER SD dnes pre Úradom vlády lietali kopačky, päste a nadávky. Matovič sa na tlačovke Smeru pobil s Kaliňákom

slovakia

left justify in out

Tlačovú konferenciu strany SMER-SD k uzatvoreniu hraníc v súvislosti s migrantmi v stredu (13. 9.) ráno prerušil hlasný megafón. Okolo predstaviteľov strany odrazu prechádzalo terénne auto, v ktorom sedel Igor Matovič. Predseda strany OĽANO do megafónu začal vykrikovať svoje známe heslo: „My vás mafii nepredáme.“ Pridal aj ďalšie obvinenia voči strane a jej predstaviteľom ešte z dôb, keď boli vo vláde. 

 

Reakcia na seba nenechala dlho čakať. Okolo vozidla sa zhŕkla skupinka straníkov. Do priameho sporu s Matovičom sa dostal Robert Kaliňák. 
Obaja politici na seba najskôr kričali, následne prišli aj fyzické útoky.
Predseda OĽANO mal počas celej akcie zapnutú kameru vo vnútri svojho auta. Dá sa tak predpokladať, že išlo o cielenú akciu Igora Matoviča. 

Mestská polícia Bratislava sa na mieste snažila celú situáciu upokojiť. Reagovala, že stredajší incident medzi lídrom hnutia OĽANO a členom predsedníctva strany SMER bude vyhodnocovať. 

Prešetrením incidentu sa bude zaoberať aj štátna polícia.  Informuje na svojom webe tvnoviny.sk

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Vinceová
Zdroj: FB SMER SD, video you tube
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies