Myslivečková a Csölley s prvým zlatom, triumfovali v Rige

NETKY.SK • 11 November 2016, 07:53 • 2 min
Myslivečková a Csölley s prvým zlatom, triumfovali v Rige

RIGA - Slovenský tanečný pár Lucie Myslivečková, Lukáš Csölley sa dočkal prvého veľkého úspechu, keď získal zlato na 31. ročníku krasokorčuliarskeho podujatia Volvo Open Cup v Rige.

slovakia

left justify in out

Pre Myslivečkovú s Csölleyom bolo podujatie v lotyšskej Rige ich treťou spoločnou súťažou. Slovenskí reprezentanti viedli už po krátkom programe, v ktorom dostali 56,94 b. "Snažili sme sa ísť bez chýb a chceli sme získať dobrú technickú známku. Rozhodcom sa krátky program páčil, čo sa prejavilo na hodnotení," prezradil Csölley.

 

Aj voľná jazda sa slovenskému páru vydarila a potvrdil prvé miesto s 143,2 b. "Veľmi sa tešíme, že každou súťažou je to lepšie a lepšie. Rigu sme si užili a voľnú jazdu sme išli v pohode. Teraz sa ponáhľame naspäť do Milána, musíme pracovať, lebo budúci týždeň sme vo Poľsku na Varšava Cupe," dodal Csölley. TASR informovala Magdaléna Korenyová, projektová manažérka SPR media.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies