VIDEO Mužovi sa neotvoril padák a spadol zo štvorkilometrovej výšky: Napriek tomu prežil

NETKY.SK • 24 Júl 2017, 13:36 • 2 min
VIDEO Mužovi sa neotvoril padák a spadol zo štvorkilometrovej výšky: Napriek tomu prežil

22-ročný mladík aj s inštruktorom prežil voľný pád z viac ako štyroch kilometrov. Na zem dopadli v rýchlosti 80 km/h.

slovakia

left justify in out

Brad Guy vždy inklinoval k adrenalínovým športom. Z toho dôvodu sa rozhodol, že svoj život spestrí ďalšou neobvyklou skúsenosťou. Chcel na vlastnej koži okúsiť pocit voľného pádu, a tak si vybral skok s padákom z lietadla. Na tomto zážitku participovala aj jeho rodina, ktorá sa na let mala pozerať zo zeme.

 

Akoby mu chcel osud niečo naznačiť, jeho vzlet sa posunul o štyri hodiny. To však Bradovi na nálade a chuti skutočne to urobiť neubralo. Keď sa konečne dočkal, vyleteli spolu s inštruktorom do výšky štyroch kilometrov. Tam na seba nasadili padáky, pripútali sa k sebe a vyskočili.

 

Brad si voľný pád mimoriadne užíval. Problém však nastal, keď sa mal otvoriť padák. Niečo zlyhalo a obaja sa nezadržateľne blížili k zemi. Neotvoril sa ani záložný padák, pretože boli do seba zamotané. Na celú túto drámu sa zo zeme pozerala Bradova rodina.

 

Parašutisti dopadli v rýchlosti 80 km/h na golfové ihrisko do jazierka. Obaja utrpeli početné zlomeniny chrbtice, rebier a mali potrhané väzy. Napriek tomu prežili.

 

Brad sa z nemocnice dostal po neuveriteľných štyroch dňoch. Hoci bolesť tela bola neznesiteľná, vraví, že oveľa viac utrpela psychika. Po nehode nemohol spávať, trpel depresiami. Dostal tzv. posttraumatický stresový syndróm. Prenasledoval ho neustály pocit viny z toho, že sa jeho rodina prizerala na to, ako sa takmer zabil.

 

Nakoniec sa mu však z problémov podarilo dostať. Terapiou mu bolo blogovanie a natáčanie vtipných videí. Dnes sa mu v tejto oblasti celkom darí a ako hovorí, prostredníctvom svojich vlogov chce na tento svet priniesť niečo pozitívne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies