Muž okresu Čadca čelí obvineniu z nebezpečného vyhrážania. Staršiemu mužovi sa v stredu vyhrážal aj so strelnou zbraňou

NETKY.SK • 2 Február 2024, 13:21 • 2 min
Muž okresu Čadca čelí obvineniu z nebezpečného vyhrážania. Staršiemu mužovi sa v stredu vyhrážal aj so strelnou zbraňou

TURZOVKA - Policajná hliadka z Obvodného oddelenia Policajného zboru Turzovka krátko po čine vypátrala a zadržala podozrivého z násilnej trestnej činnosti.

slovakia

left justify in out

Poverený príslušník z Obvodného oddelenia Policajného zboru Turzovka obvinil 38-ročného muža z okresu Čadca z prečinu nebezpečného vyhrážania. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že obvinený muž sa mal v stredu 31. januára v poobedných hodinách pred budovou súkromnej spoločnosti vyhrážať 58-ročnému mužovi. Následne mal obvinený muž vybrať krátku strelnú zbraň, ktorou svoje vyhrážky voči mužovi zdôraznil.

Obvinený 38-ročný muž dobrovoľne vydal  krátku strelnú zbraň,  pričom bol vlastníkom aj ďalšej strelnej zbrane, ktorá mu bola predbežne zaistená.  Preverovaním bolo zistené, že muž má zbrane v legálnej držbe.  K zraneniu osôb nedošlo. Poverený príslušník PZ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby.

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ ZA, Foto: Žilina - Zoznam (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies