Muž, ktorý postrelil v Bratislave hasiča, podľa všetkého tesne predtým vraždil

NETKY.SK • 19 Júl 2022, 11:46 • 2 min
Muž, ktorý postrelil  v Bratislave hasiča, podľa všetkého tesne predtým vraždil

BRATISLAVA - Rutinný zásah hasičov sa v nedeľu takmer skončil tragicky.

slovakia

left justify in out

Na Alibernetovej ulici v Bratislave najprv susedia nahlásili požiar. Po príchode k zadymenej chatke v bratislavskom Novom Meste sa príslušníci hasičského zboru ocitli pod paľbou z krátkej strelnej zbrane. Jedného z hasičov zasiahol strelec trikrát, ostatní vyviazli bez zranení.

 

Zranený hasič bol postrelený dvakrát do ruky a raz do ramena, prvú pomoc mu poskytli na mieste jeho kolegovia. Koľko šťastia mali, si uvedomili až po incidente. Jedna z mnohých vystrelených guliek sa odrazila od dýchacieho prístroja jedného z hasičov, ďalšia preletela cez vysielačku.

 

Prečítajte si tiež: Rapový banger od Tomyho Kottyho a Refewa v skladbe Fire!

 

img

 

Podľa dnešných informácií bola všetkým príslušníkom ešte na mieste udalosti poskytnutá psychologická podpora. Zranený hasič podstúpil operáciu, po ktorej je v stabilizovanom stave. 

 

Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky začal trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy v štádiu pokusu. Zároveň bolo zo strany vyšetrovateľa začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia – k násilnej smrti podozrivého a rovnako aj trestné stíhanie vo veci trestného činu zabitia v súvislosti s nálezom telesných pozostatkov neznámej osoby, ktoré boli nájdené na pozemku rodinného domu na uvedenej adrese.

 

Podľa polície je pravdepodobné, že sa útočník tesne pred príchodom hasičov pokúšal spáliť mŕtve telo v malej piecke na záhrade. Hasiči ho mali pritom vyrušiť, a tak na nich začal strieľať. Po streľbe na príslušníkov hasičského zboru obrátil zbraň proti sebe. Pozostatky obhoreného tela našli hasiči až po uhasení požiaru. Útočníkom bol 34-ročný Vladimír z Bratislavy. 

 

Mohlo by vás zaujímať: Rady a tipy, na ktoré by ste nemali počas týchto dní zabúdať

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies