Pred inauguráciou Joea Bidena sa vo Washingtone nebude možné ubytovať

NETKY.SK • 13 Január 2021, 19:19 • 2 min
Pred inauguráciou Joea Bidena sa vo Washingtone nebude možné ubytovať

NEW YORK – Spoločnosť Airbnb týždeň pred inauguráciou novozvoleného amerického prezidenta Joea Bidena nebude poskytovať svoje služby zákazníkom hlavnom meste USA Washingtone.

slovakia

left justify in out

Existujúce rezervácie sa už v týchto dňoch rušia a nové žiadosti nebudú prijaté, oznámila tak  firma v stredu.

 

img


Rozhodnutie je reakciou na výzvy miestnych a federálnych úradov, ktoré ľudí odrádzajú od návštevy mesta v danom čase. Situácia vo Washingtone je mimoriadne napätá od minulého týždňa, kedy stúpenci odchádzajúceho prezidenta Donalda Trumpa násilne vnikli do sídla amerického Kongresu. Násilnosti si vyžiadali päť ľudských životov a desiatky zranených.

 

 

img


Spoločnosť Airbnb sprostredkúva prenájom ubytovania prostredníctvom internetovej stránky alebo mobilnej aplikácie. Zákazníkom, ktorých rezervácia boli zrušenéi, ako aj majiteľom, ktorí poskytli svoje nehnuteľnosti na prenájom, sľubuje úhradu nákladov v plnej výške.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies