Murray prvý raz od operácie už hral na body

NETKY.SK • 4 December 2013, 17:25 • 2 min
Murray prvý raz od operácie už hral na body

MIAMI - Britský tenisový rekonvalescent Andy Murray si v stredu prvý raz od operácie chrbta zahral "na body". Informoval o tom prostredníctvom Twitteru. Olympijský víťaz z Londýna 2012 sa pripravuje v Key Biscayne na Floride.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný rodák zo škótskeho Dunblane Murray sa koncom tohto roka predstaví na exhibičnom podujatí Mubadala World Tennis Championship na tvrdom povrchu Latex-Ite v areáli Zayed Sports City v Abú Zabí. Hneď v prvý deň podujatia v Spojených arabských emirátoch (26. - 28. decembra) nastúpi na štvrťfinálové 1. kolo proti Francúzovi Jo-Wilfriedovi Tsongovi, a to o možnosť vyzvať v semifinále Srba Novaka Djokoviča.

Zverenec Ivana Lendla Murray nedávno prevažne využíval na rekondičnú prípravu stredisko Cobham londýnskeho futbalového klubu FC Chelsea. Dvojnásobný grandslamový šampión (US Open 2012, Wimbledon 2013) naposledy súťažne hral v polovici septembra v Davisovom pohári na antuke v Umagu proti Chorvátom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies