MS17: Skokan po predčasnom odchode z tréningu na MS skončil

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 11:58 • 2 min
MS17: Skokan po predčasnom odchode z tréningu na MS skončil

KOLÍN NAD RÝNOM - Slovenský hokejový útočník Dávid Skokan si už na svetovom šampionáte v Nemecku nezahrá. Popradský rodák má problémy s pravou rukou, pre ktoré pauzoval už v zápase proti Nemecku. Vyskúšal to ešte na piatkovom tréningu s pukom, ale po desiatich minútach to vzdal o odišiel do šatne.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Vyskúšal som to, ale nešlo to. Rozprával som sa o tom aj s tímovým lekárom, ktorý mi takisto neodporučil pokračovať. Hrozilo vážnejšie zranenie," uviedol Dávid Skokan na vysvetlenie. Útočník Chomutova už skôr dostal zásah pukom do ruky a mal tam pomliaždené svaly a šľachy.

Dvadsaťosemročný Dávid Skokan odohral na MS 2017 úvodné tri zápasy, väčšinou ako krídelník v prvom útoku. Dosiahol iba jeden kanadský bod, hneď v úvodnom súboji proti Talianom sa asistenciou podieľal na  góle Petra Čerešňáka.

 

"Z mojej strany to bolo slabé. Nejde mi to a každý, kto robí šport, vie, že niekedy to nejde ani napriek silnej vôli," povedal Skokan pre slovenské médiá ešte počas prvej časti šampionátu v Kolíne nad Rýnom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies