Jesenná slávnosť na noblesnom Schloss Hofe

NETKY.SK • 25 September 2023, 14:30 • 2 min
Jesenná slávnosť na noblesnom Schloss Hofe

Melancholické septembrové počasie láka na príjemné jesenné výlety, rôzne spoločenské, kultúrne a gastronomické podujatia. Bratislavčania sa v sobotu môžu vybrať na neďaleký zámok Schloss Hof v Rakúsku doslova pár kilometrov za hranicami, kde 30. septembra zažijú pravú Jesennú slávnosť.

slovakia

left justify in out

Na bohatom podujatí uprostred romantických zámockých scenérií je pripravený program pre celú rodinu a všetky generácie. Pútavou výzvou samou o sebe je, že sa budete môcť prejsť sídlom zámku v jesennom šate v sprievode lesných škriatkov a lúčnych víl.

Jesenná slávnosť ponúkne viaceré regionálne a sezónne pochúťky, jedinečné umelecké a remeselné výrobky. Súčasťou programu bude workshop vo vyrezávaní tekvíc, workshop práce na krosnách pre malých aj veľkých, vystúpenie tanečného súboru Marchfeld či dychového kvintetu Unique Horns.

Uvidíte aj prehliadku tradičných krojov tejto oblasti, deti sa zabavia v magickom svete poníkov, budú sa môcť zoznámiť zblízka s takými exotickými zvieratami ako sú ťavy. Bude príležitosť povoziť sa nielen na poníkoch, ale aj na koči.

Podujatie sa bude konať od 10.00 do 18.00, vstupenky je možné zakúpiť si na https://www.schlosshof.at/.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Michal Cilc
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies