MS: Schweinsteiger chce s Nemeckom triumfovať v Brazílii

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 18:22 • 2 min
MS: Schweinsteiger chce s Nemeckom triumfovať v Brazílii

MNÍCHOV - Futbalový stredopoliar Bayernu Mníchov Bastian Schweinsteiger dúfa, že sa blíži k fyzickému i psychickému vrcholu svojej kariéry a na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Brazílii by rád vylepšil tretie miesto Nemecka spred štyroch rokov v JAR.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Joachima Löwa sú pred záverečným turnajom svetového šampionátu jedným z favoritov, v základnej G-skupine sa predstavia proti Ghane, Portugalsku a USA. Hlad Nemcov po triumfe je obrovský, na ostatných dvoch MS obsadili vždy tretiu pozíciu. 

 

Dvadsaťdeväťročný Schweinsteiger vyhral s Bayernom na klubovej úrovni všetko, čo sa dá, a uspieť by chcel aj na medzinárodnej úrovni. "Vyhrať Ligu majstrov a svetový šampionát sú dve najväčšie udalosti v živote futbalistu. Samozrejme, rád by som sa tešil zo zisku trofeje pre majstra sveta. Vždy som chcel byť v pozícii, v ktorej ste zodpovedný za úspech či zlyhanie," povedal "Basti" pre nemecký magazín Kicker. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies