MS 2014: Američania idú testovať podmienky v Brazílii

NETKY.SK • 13 Január 2014, 09:40 • 2 min
MS 2014: Američania idú testovať podmienky v Brazílii

CHICAGO - Tréner futbalovej reprezentácie USA Jürgen Klinsmann je natoľko spokojný s prístupom hráčov v kalifornskom tréningovom kempe, že sa rozhodol zobrať ich všetkých na testovací pobyt do brazílskeho Sao Paula.

slovakia

left justify in out

V rovnakom prostredí strávia jeho zverenci väčšinu času v rámci júnových majstrovstiev sveta. Namiesto plánovaných 23 hráčov Klinsmann bude skúšať ubytovacie a tréningové podmienky s 26. Na záver tejto fázy prípravy na šampionát si Američania 1. februára v Los Angeles zmerajú sily s národným tímom Kórejskej republiky.

"Bol som mimoriadne spokojný s nasadením tejto skupiny hráčov počas prvého týždňa. Prišli kondične pripravení a v tréningu si počínali výborne. Všetci si zaslúžili, aby nasledujúcich dvanásť dní strávili s nami v Brazílii. Tešíme sa na pokračovanie spoločnej práce," povedal nemecký kormidelník. V jeho súčasnom kádri sú s výnimkou Mikkela Diskeruda (Rosenborg Trondheim) iba futbalisti pôsobiaci v kluboch MLS. 

Američania si na MS zmerajú v G-skupine postupne sily s Ghanou, Portugalskom a Nemeckom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies