Slovenská správa ciest zrušila tender na opravu vozoviek za 7,5 milióna eur

NETKY.SK • 8 Január 2019, 10:49 • 2 min
Slovenská správa ciest zrušila tender na opravu vozoviek za 7,5 milióna eur

BRATISLAVA - Slovenská správa ciest (SSC) zrušila verejnú súťaž na opravu vozoviek ciest prvej triedy počas troch rokov za predpokladanú cenu vyše 9 miliónov eur s DPH. O zrušení tendra informovala spoločnosť sama vo Vestníku verejného obstarávania, a to bez akéhokoľvek zdôvodnenia. Spravila tak krátko po tom, čo súťaž vyhlásila v závere minulého roka.

slovakia

left justify in out

Cieľom opravy malo byť obnovenie prevádzkovej spôsobilosti ciest I. triedy. Súčasťou zákazky mala byť tiež oprava krytu vozoviek technológiou za horúca na mieste (Remix Plus) a technológiou opätovného spracovania netuhých vrstiev vozoviek za studena na mieste.

 

img

Zdroj: TASR

 

Práce mali byť zamerané aj na sanácia súvislých porúch (trhliny, pracovné škáry a technologické spoje) širokých od 30 do 500 milimetrov technológiou recyklácie asfaltových zmesí za horúca na mieste (Remix). Lehota na predkladanie ponúk bola určená na 14. februára, otvárať sa mali 19-teho.

 

img

Zdroj: TASR

Slovenská správa ciest je samostatná rozpočtová organizácia zriadená Ministerstvom dopravy a výstavby SR k 1. januáru 1996. Spravuje cesty prvej triedy v dĺžke 3 180 kilometrov a vykonáva pre ne investičnú činnosť. Generálne riaditeľstvo SSC je v Bratislave, štyri regionálne organizačné zložky majú sídlo v Bratislave, Žiline, Banskej Bystrici a Košiciach.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies