Modelka Gisele Bündchen potvrdila, že je opäť tehotná

NETKY.SK • 21 August 2012, 22:15 • 2 min
 Modelka Gisele Bündchen potvrdila, že je opäť tehotná

Modelka Gisele Bündchen potvrdila, že je opäť tehotná

slovakia

left justify in out

img

Brazílska supermodelka Gisele Bündchen je opäť tehotná. Niekoľko týždňov trvajúce špekulácie ukončila v rozhovore pre brazílsku televíziu Globo, keď potvrdila svoje tehotenstvo. Modelka prezradila, že je v piatom mesiaci tehotenstva a spolu s manželom Tomom Bradym sú veľmi šťastní.
O údajnom tehotenstve modelky sa začalo špekulovať už v máji, keď sa Bündchen a Brady objavili na tradičnom podujatí Met Ball v New Yorku. Začiatkom júna informoval o údajnom tehotenstve modelky brazílsky magazín Epoca, ktorý sa odvolával na jej priateľov. Viacerí bulvárni fotografi zároveň zaznamenali jej rastúce bruško a šíriacim sa klebetám o tehotenstve pomáhal aj fakt, že modelka postupne rušila svoje verejné vystúpenia. 
Najlepšie platená a najbohatšia supermodelka nového tisícročia Gisele Caroline Bündchen sa do sveta modelingu dostala náhodou. Ako štrnásťročnú si ju v rýchlom občerstvení McDonald's na výlete v brazílskom Sao Paule všimol agent Elite Modeling. "Na to zabudnite," znela najskôr odpoveď modelky, ktorá sa dodnes objavila na viac ako 600 obálkach prestížnych časopisov. Zúčastnila sa na národnej súťaži Elite Model Look, kde skončila druhá. Na medzinárodnom kole na Ibize sa jej ušlo štvrté miesto, čo naštartovalo jej hviezdnu kariéru. Tridsaťdvaročná Bündchen je zapísaná v Guinnessovej knihe rekordov ako najbohatšia supermodelka na svete. 
Za quarterbacka amerického futbalového tímu New England Patriots sa vydala 26. februára 2009 a v decembri toho istého roka mu porodila syna, ktorého pomenovali Benjamin. Tridsaťpäťročný športovec je tiež otcom syna Johna, ktorého má s herečkou Bridget Moynahan. Chlapec oslávi 22. augusta piate narodeniny. Brady a Bündchen sa nedávno presťahovali do novej rezidencie v Kalifornii, ktorú si kúpili za 20 miliónov amerických dolárov (v prepočte približne 16,1 milióna eur). 
 
Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies