Mladý muž zo Žiliny čelí obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci

NETKY.SK • 7 Február 2024, 11:05 • 2 min
Mladý muž zo Žiliny čelí obvineniu z prečinu poškodzovania cudzej veci

ŽILINA - 24-ročný muž čelí obvineniu z poškodzovania cudzej veci v Žiline. Na vozidlách a budove napáchal škodu vo výške viac ako 266 eur.

slovakia

left justify in out

Z trestného činu poškodzovania cudzej veci obvinila vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Žiline 24-ročného muža. Obvinený muž mal v nedeľu (04. februára) vo večerných hodinách v žilinskej mestskej časti Považský Chlmec poškodiť na zaparkovanom motorovom vozidle Volkswagen pravé a ľavé zadné dvere, na motorovom vozidle Ford čelné sko, prednú kapotu, predné pravé a ľavé dvere, zadné ľavé dvere a na vozidle Citroën ľavé predné a pravé zadné dvere. Následne sa mal presunúť k súkromnej budove a poškodiť vstupné dvere a dve sklenené výplne okien.

 

Poškodením bola spôsobená predbežná škoda vo výške viac ako 266 eur, ktorá bude presne vyčíslená v priebehu vyšetrovania. Vyšetrovateľka Policajného zboru spracovala podnet na návrh na vzatie obvineného muža do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ ZA, Foto: KR PZ ZA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies