SKUTOČNÝ PRÍBEH Muž nevynechal za 27 rokov ani deň v práci

NETKY.SK • 2 Júl 2022, 08:00 • 2 min
SKUTOČNÝ PRÍBEH Muž nevynechal za 27 rokov ani deň v práci

BRATISLAVA - Kevin Ford pracuje v rýchlom občerstvení na letisku v Las Vegas. Nedávno ho pozvali do televízneho programu Today, kde prerozprával svoj neobyčajný príbeh a stretol sa s rodinou, ktorú nevidel štyri roky.

slovakia

left justify in out

Možno ste už o ňom počuli vďaka videu, ktoré sa stalo virálnym. Postaral sa o to jeho kolega. Minulý týždeň zverejnil video, v ktorom Ford ukázal darčeky od manažéra pri príležitosti 27. výročia nástupu do tejto firmy. Dostal šálku na kávu, dva balíčky cukríkov a lístky do kina.

 

@thekeep777 He's Worked for the Company for Almost 3 Decades and Has Never Called Out!!!😵‍💫🥺😱😭 #Grateful #Dads #FathersDay #Loyalty #Honor #WorkersUnite #Rewards #Thankful #NorrinRadd777 #theKeep777 ♬ Slide (feat. Frank Ocean & Migos) - Calvin Harris

 

Video sa dostalo z Instagramu aj na TikTok, kde sa komentujúci domáhali väčšej odmeny pre vzorného zamestnanca.

 

Jeho dcéra Seryna založila verejnú zbierku, aby získala 200 dolárov na letenku a umožnila otcovi stretnúť sa s ňou a jej tromi deťmi. Namiesto toho vyzbiera už vyše 212 000 dolárov. Zaujímavosťou je, že sumou 5 000 dolárov prispel aj herec a komik David Spade.

 

Rodina sa napokon stretla v televíznej šou, kde bolo vidieť úsmevy aj slzy radosti. Ford videl svoju dcéru a tri vnúčatá po  po štyroch rokoch. „Nemal som príležitosť dotknúť sa mojich vnúčat. Nevidel som ich,“ povedal utierajúc si slzy.

 

img

 

Dcéra dodala, že tieto chvíle pre nich znamenajú veľmi veľa. Vysvetlila, že jej otec začal pracovať ako slobodný otec, keď mu úrady zverili ju a tiež staršiu sestru. „Potom, keď sme vyrástli a on sa opäť oženil, zostal tu pracovať pre výborné zdravotné poistenie, ktoré zamestnávateľ zabezpečil aj pre jeho všetky štyri dcéry počas strednej i vysokej školy,“ vysvetlila.

 

Ford sa v relácii poďakoval za peniaze, ktoré mu ľudia poslali. „Nemôžem tomu uveriť. Prispeli ľudia z Austrálie aj Británie, z celého sveta. Je to ako splnený sen. Šírte lásku. Potrebujeme ju každý deň,“ vyhlásil a dodal, že je vďačný aj za darček od manažéra. „Tú šálku mám vo svojej izbe.“

 

 

V šou zaznela aj otázka, ako dokázal nevynechať v práci ani jeden deň. „Neviem, asi som robot. Neviem, ako som to dokázal. Jednoducho chodíte do práce. Musíte nakŕmiť tieto deti a dať im vzdelanie. Nikdy som ani nepomyslel na to, že by som nešiel do práce,“ vyjadril sa.

 

„Som vďačný za všetko. Ďakujem za každý deň, keď sa zobudím, idem do práce a som dobrý občan, dobrý Američan,“ uzavrel.

 

Prečítajte si tiež: Bodaj by nik na svete nemusel pracovať, praje si v novom klipe Dan Vertígo



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies