Mladík zbil a okradol dôchodcu v jeho vlastnom dome

NETKY.SK • 23 Február 2011, 09:41 • 2 min
Mladík zbil a okradol dôchodcu v jeho vlastnom dome

Mladík zbil a okradol dôchodcu v jeho vlastnom dome - Krimi Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil zo zločinu lúpeže 18-ročného Milana z Tisovca. V pondelok (21.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ v Rimavskej Sobote obvinil zo zločinu lúpeže 18-ročného Milana z Tisovca. V pondelok (21.2.) okolo 22.00 hodine, vošiel do rodinného domu v obci Rovné v okrese Rimavská Sobota. Najskôr so 60-ročným majiteľom vypili po jednom poháriku z alkoholu ktorý priniesol a potom od poškodeného pýtal peniaze. Keď mu poškodený tvrdil že peniaze nemá, fyzicky ho napadol. Strčil ho na posteľ kde ho udieral päsťou, potom ho strčil na zem, kde mu prehľadal vrecká odevu, ale nič nenašiel. Prehľadal aj bundu na vešiaku a z vrecka mu vzal 4,80 eur a opätovne ho napadol päsťami a udrel ho fľašou po hlave. Potom z predsiene ukradol motorovú pílu a päť litrovú bandasku s benzínom. Poškodený utrpel zranenia z ktorých sa bude liečiť týždeň a krádežou mu vznikla škoda  150 eur. Obvinený je stíhaný na slobode, za tento skutok mu hrozí trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov.  

Zdroj: KR PZ Banská Bystrica



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies