Známa česká herečka sa dozvedela, že sa ide rozvádzať až v súdnej sieni

NETKY.SK • 19 August 2022, 10:03 • 2 min
Známa česká herečka sa dozvedela, že sa ide rozvádzať až v súdnej sieni

PRAHA - Veronika Stropnická Žilková bola roky vydatá za kariérneho diplomata Martina Stropnického.

slovakia

left justify in out

Spolu vychovávali početnú rodinu, obaja už mali deti z predchádzajúcich vzťahov. Pred rokmi sa im narodil spoločný syn Melichar, ktorý žiaľ zomrel niekoľko týždňov po svojom narodení. Páru sa ale narodila i spoločná dcéra Kordula Stropnická, ktorá ma v súčasnosti šestnásť rokov.

 

Martin Stropnický momentálne pôsobí v Izraeli, herečka žije s dcérou v Prahe. Rozchod mal diplomat oznámiť herečke mailom. Dostala ho deň potom, ako sa vrátila z dovolenky, ktorú s manželom a dcérou strávila. Nič tak nenaznačovalo, že páru hrozí koniec vzťahu. 

 

Prečítajte si aj: Zomrela herečka Anne Heche

 

img

 

Dôvod rozchodu vyplával na povrch vzápätí, diplomat má dlhodobo udržiavať milenecký pomer so svojou asistentkou. Martin Stropnický mal v Izraeli skončiť tento rok, požiadal však o predĺženie jeho diplomatickej misie. Jeho ešte stále manželka Žilková Stropnická, podala aj preto na súd v Prahe návrh, v ktorom žiadala, aby súd maloletú Kordulu zveril rodičom do striedavej starostlivosti. 

 

obrazok

 

Ak si herečka myslela, že najväčší šok zažila pri čítani mailu, v ktorom jej manžel oznámil, že sa s ňou rozchádza, včerajšok ju iste presvedčil o opaku. Na začiatku súdneho pojednávania o zverení dcéry do striedavej starostlivosti Martin Stropnický oznámil, že nie je možné, aby sa súd konal. Ako dôvod uviedol, že hodinu predtým podal na inom súde žiadosť o rozvod so svojou manželkou.  Diplomat sa tak k herečke ani k dcére nezachoval práve diplomaticky...

 

Prečítajte si aj: Jozef Oklamčák chce priniesť na Slovensko veľkú novinku!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona