Diego Maradona je v nemocnici, dôvodom je tento zanedbávaný problém mnohých

NETKY.SK • 3 November 2020, 09:29 • 2 min
Diego Maradona je v nemocnici, dôvodom je tento zanedbávaný problém mnohých

Ikona futbalového sveta nedávno oslávila 60. narodeniny. Teraz je v nemocnici z dôvodu smútku a depresie.

slovakia

left justify in out

Do nemocnice sa dostal po oslave svojho životného jubilea. Argentínsky futbalista slávny aj vďaka svojej tzv. “Božej ruke“ má znaky depresie a smútku. Nachádza sa teraz na súkromnej klinike v meste La Plata, asi 40 km pri metropole Argentíny - Buenos Aires.

 


Stav ikony futbalového sveta však nie je vážny. Potvrdil to zamestnanec nemocnice s tým, že Maradona môže kedykoľvek odísť. Hospitalizovaný je preto skôr preventívne a v zdravotníckom zariadení pôjde na niektoré testy.

 

Poradil mu to osobný lekár Leopoldo Luque. "Približne týždeň je veľmi smutný a bez energie. Dokonca odmietal jesť,"  povedal zamestnanec nemocnice v La Plata pre agentúru AP.

 


Kapitán majstrov sveta z roku 1986 bol v deň svojich 60. narodenín na zápase svojho tímu Gimnasia, v ktorom mu zverenci dali darček a porazili Patronato 3:0. Ani to však šampióna s tým istým klubom, za ktorý hrával Marek Hamšík. Nepotešilo.

 

Lekár konštatoval, že Maradona nemá COVID-19. "Je bez energie a jeho narodeniny to celé len skomplikovali. Necháme ho tri dni hydratovať a uvidíme, ako na tom bude. Podľa toho upravíme liečbu. Určite nemôžeme hovoriť o nejakom akútnom probléme," dodal Leopoldo Luque.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies