Mladé škótske futbalistky nenastúpili na zápas, vraj boli po opici

NETKY.SK • 22 September 2016, 11:44 • 2 min
Mladé škótske futbalistky nenastúpili na zápas, vraj boli po opici

BELEHRAD - Duel medzi nezdolaným Srbskom a Škótskom v albánskom meste Durrës mal už v pondelok určiť víťaza 4. skupiny v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy futbalistiek do 19 rokov, ale neuskutočnil sa v stanovenom termíne 19. septembra.

slovakia

left justify in out

Podľa oficiálnej verzie naň hostky nemohli nastúpiť pre zdravotné problémy, viaceré srbské médiá však informovali, že im ťažkosti spôsobila opica po bujarej oslave predchádzajúceho víťazstva. Prípad podľa sportskizurnal.rs už vyšetruje Európska futbalová únia (UEFA). "Deväť hráčok ochorelo a malo hnačku spoločne s niekoľkými členmi realizačného tímu. V deň zápasu sme to nahlásili UEFA. Správy o opitosti sa rozhodne nezakladajú na pravde," uviedol zdroj z prostredia Škótskej futbalovej asociácie (SFA) pre The Sun. Podľa srbských médií Škótky prehrali kontumačne 0:3, hoci na webe UEFA sa dosiaľ neobjavil takýto výsledok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies