Mladá žena si konečne našla úžasný vzťah! Žije so štyrmi partnermi

NETKY.SK • 5 Marec 2021, 13:38 • 2 min
Mladá žena si konečne našla úžasný vzťah! Žije so štyrmi partnermi

Tory Ojeda sa zrejme nenudí. Momentálne má štyroch partnerov, s ktorými dokonca spoločne býva. Podľa dávnejších informácií by už spolu mali vychovávať dieťa.

slovakia

left justify in out

Mladá žena má okolo dvadsaťdva rokov a vyznáva mnohomužstvo. Síce nie úplne v pravom zmysle slova, pretože nie sú zosobášení.

 

img

 

Mnohomužstvo

 

Poznáme ho aj pod pojmom polyandria a je jednou z dvoch foriem polygamie. Ide o situáciu kedy má žena viacero manželov súčasne. Je známe z Tibetu, Indie a Oceánie.

 

V týchto oblastiach sa manželstvá uzatvárajú napríklad medzi jednou ženou a niekoľkými bratmi. Mnohomužstvo tam však nie je pravidlom.

 

Väčšinou vždy šlo o marginalizované spoločenské skupiny, akými sú napríklad lovci lebiek z Ásamu alebo rôzne izolované skupiny v TibetePodľa štatistík tento typ vzťahu praktizuje takmer jedno percento ľudí na svete.

 

Ako zo začalo u Tory

 

Svojho prvého partnera Marca stretla na strednej škole.

 

img

 

Jeden priateľ jej nestačil, a tak naďalej flirtovala s ďalšími mužmi. O niekoľko mesiacov neskôr si našla ďalšieho oficiálneho partnera Travisa, pričom svoj predchádzajúci vzťah neukončila. 

 

img

 

V jej prípade zrejme ide o nejaký „vrodený“ problém. Nestačili jej totiž ani dvaja oficiálni partneri, napriek tomu, že o sebe vedeli a tolerovali sa. Tory si našla aj tretieho partnera Ethana.

 

img

 

Štvrtý partner sa volá Christopher.

 

img

 

Všetci Muži o sebe vzájomne vedeli a napokon spolu všetci začali žiť v jednej domácnostiKaždý z jej „mužov“ má samostatnú izbu a ona sa každý večer rozhodne, kde bude spať.

 

img

 

Aby to nebola až taká nuda, s Chrisom už by, podľa informácií portálu insider.commala mať Tory dieťa a z ďalším bola zasa zasnúbená. 

 

 

Ďalší portál dailymail.com uviedol, že podľa Christophera až dieťa obmäkčilo jeho rodinu, aby aspoň trochu začali akceptovať tento kuriózny vzťah„Možno sa v našej budúcnosti dočkáme toho, že sa to stane bežnou vecou, ​​a ľudia si to prestanú všímať. Môžeme aspň dúfať,“ povedala Tory pre dailymail.com.

 

Tory Ojeda si vraj konečne našla ideálny vzťah! 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies