Mladá žena bez vodičského oprávnenia po dopravnej nehode v Tvrdošíne nafúkala 1,31 promile

NETKY.SK • 5 Marec 2024, 11:09 • 2 min
Mladá žena bez vodičského oprávnenia po dopravnej nehode v Tvrdošíne nafúkala 1,31 promile

TVRDOŠÍN - V ranných hodinách nedele, 03. marca 2024, v meste Tvrdošín sa stala dopravná nehoda, pri ktorej 22-ročná mladá žena narazila autom do betónového schodiska a následne do piatich stojacích vozidiel.

slovakia

left justify in out

nedeľu 3. marca 2024  v ranných hodinách došlo na miestnej komunikácii v meste Tvrdošín k  dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného vyšetrovania bolo zistené, že 22-ročná mladá žena z Dolného Kubína viedla osobné motorové vozidlo BMW po miestnej komunikácii v Tvrdošíne.  Následne z doposiaľ presne nezistených príčin pred bytovým domom vyšla v smere jazdy na chodník, kde prednou časťou narazila do betónového schodiska, zábradlia, prešla do protismernej časti vozovky vľavo a  narazila do piatich stojacich vozidiel. Po dopravnej nehode sa žena podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 0,63 mg/l (1,31 promile)  alkoholu vo vydychovanom vzduchu.

Šetrením bolo zistené, že 22-ročná žena nie je držiteľkou vodičského oprávnenia. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. V súvislosti s touto udalosťou už 22-ročná mladá žena čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ ZA, Foto: KR PZ ZA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies